Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

IPAF Hoogwerker 3A EN 3B

VOOR WIE IS DEZE HOOGWERKER OPLEIDING BEDOELD?

Deze 1-daagse Hoogwerker Opleiding IPAF is het meest geschikt voor ervaren personen die voor hun werkzaamheden gebruik maken van een hoogwerker en daarvoor een internationaal erkend certificaat willen behalen.

Waarom een hoogwerker certificaat?

Veilig werken met een hoogwerker is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Elke organisatie dient te voldoen aan de eisen van de Arbowet en verzekeraars. Met een certificaat Veilig werken met de Hoogwerker” voldoen bedieners van hoogwerkers aan deze gestelde eisen. Door medewerkers vooraf te instrueren voorkomt u dat tijdens de uitvoering het werk moet worden stilgelegd als blijkt dat de medewerkers niet over de juiste papieren beschikken. Bovendien is een onderneming in het kader van de Arbowet verplicht de betreffende werknemers grondig te laten instrueren, ook met betrekking tot het gebruik en bediening van hoogwerkers.

Inhoud:

Tijdens een hoogwerker opleiding staat het instrueren en certificeren van de bediener centraal. De nadruk tijdens de IPAF hoogwerker opleiding in 1 dag van 08.30 - 16.30 uur ligt op het veilig bedienen van de hoogwerker, waarbij het rekening houden met de omgeving een belangrijke rol speelt. De opleiding Hoogwerker IPAF (enige ervaring gewenst) wordt standaard afgesloten met een IPAF veiligheidsexamen (internationaal erkend dankzij ISO-18878) voor zowel de theorie als praktijk. Bij voldoende resultaat is het IPAF hoogwerkercertificaat 3a en 3b verdiend!

De minimale leeftijd voor deze training is 18 jaar.

Let op: Vanaf 1 augustus 2021 is IPAF ook erkend door SSVV / VCA Infra voor de petrochemische industrie (SOG-certificering).

Selecteer een datum en locatie

269,95 excl. 21% BTW

Download

Download hier je lesboek ter voorbereiding.
Lesboek Hoogwerker
  1. Op korte termijn plek beschikbaar
  2. 6 uur effectieve praktijktijd
  3. Altijd een vestiging bij jou in de buurt
  4. IPAF ook erkend door SSVV / VCA Infra