Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Over hoogwerker concurrent

Hoogwerkerconcurrent is een van de scherpste aanbieders in Nederland wat betreft hoogwerkeropleidingen. Hoogwerkerconcurrent is gespecialiseerd in het opvullen van de laatste plekken bij opleiders. De opleidingen zijn vakbekwaam, maar toch voordelig. Bij een goed behaald resultaat ontvangt u uw hoogwerker certificaat digitaal.

Wij willen ervoor zorgen dat u als cursist of bedrijf zijnde een goede opleiding aangeboden krijgt bij 1 van onze opleiders, maar met een scherpe prijs. Over het algemeen zijn dit opgekochte plekken door ons bij 1 van onze opleiders. Wanneer u een cursus heeft uitgekozen en de plek heeft besproken dan krijgt u van desbetreffende opleider de bevestiging en uitnodiging. Deze opleider zal er ook voor zorgen dat u uw hoogwerkercertificaat zult krijgen, mits het resultaat voldoende is.

Waarom bij hoogwerkerconcurrent

Wanneer je ervoor kiest je certificaat bij de hoogwerker concurrent te halen ben je verzekert van het volgende:

  • De laagste prijs voor je hoogwerkercertificaat
  • Cursus wordt verzorg met 3 typen hoogwerker
  • Op korte termijn plek beschikbaar
  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt
  • Digitaal hoogwerkercertificaat

Kortom

Hoogwerkerconcurrent is een van de scherpste aanbieders in Nederland wat betreft hoogwerkeropleidingen. Hoogwerkerconcurrent is gespecialiseerd in het opvullen van de laatste plekken bij opleiders. De opleidingen zijn vakbekwaam, maar toch voordelig. Bij een goed behaald resultaat ontvangt u uw hoogwerkercertificaat digitaal.

Hier komt een quote te staan over de Hoogwerkerconcurrent

Naam Achternaam Bedrijfnaam

Onze missie

De missie van Hoogwerkerconcurrent is dat wij voor onze cursisten een vakbekwaam maar voordelige cursus aan willen bieden. Dit door de laatste plekken op te kopen bij 1 van onze opleiders. Wij zullen hierbij gaan kijken naar kwalitatief hoogwaardige opleidingen waarbij veel aandacht zal worden besteed aan het aanleren van vaardigheden, het afleren van foute gewoontes en het daadwerkelijk overdagen van kennis.

De Opleiding

De opleidingen die wij aanbieden zullen altijd starten met een korte introductie voor meer bewustwording. Na deze korte introductie gaan ze vooral in de praktijk aan de slag met leren door te doen. Gedurende de opleiding dag neemt de opleider het theorie-examen en praktijkexamen af. Wij vinden dat opgeleide hoogwerker bedieners moeten voldoen aan verschillende vaardigheden. Het aanleren hiervan kost tijd en daar is tijd voor nodig waarvoor wij zorgen dat die genomen wordt bij onze opleiders.